Kedves Csobánkaiak!

A kormány által kihirdetett országos veszélyhelyzethez kapcsolódó intézkedések, és a koronavírussal kapcsolatos feladatokat koordináló operatív törzs ajánlásai kapcsán a márciusra meghirdetett rendezvényeinket elhalasztjuk.

A változások érintik a március 15-i megemlékezéseket is. A csobánkai általános iskola ünnepi műsora a közösségi házban elmarad, a forradalom és szabadságharc emlékművének koszorúzása pedig nem szervezett formában történik.  Elmarad a csobánkai németajkú lakosság kitelepítésének évfordulója alkalmából szervezett megemlékezés is a főtéri emlékműnél. Kérjük a megemlékező szervezeteket és magánszemélyeket, hogy március 15-én tetszőleges időpontban helyezzék el az emlékezés koszorúit mindkét emlékműnél.

Ha a következő órák eseményei nem befolyásolják terveinket, akkor rögzítjük az iskola műsorát és Bognár László alpolgármester ünnepi beszédét, amiket március 15-én közzéteszünk az interneten.

A csobánkai rendezvények résztvevőinek száma valószínűleg nem érné el a kormány által a rendeletben meghatározott számokat, de elővigyázatosságból elhalasztjuk a március 20-ra meghirdetett Egészségnapot és március 21-re tervezett Nosztalgia Party-t is.

A Baross Péter Közösségi Tér és Könyvtár épületében működő kisebb közösségek által szervezett alkalmak mindaddig nem érintettek, amíg az országos vészhelyzet intézkedései nem vonatkoznak rájuk, vagy a közösségek nem döntenek a saját eseményeik elhalasztásáról.

A koronavírussal kapcsolatos hírekről, intézkedésekről, a megelőzésről a koronavirus.gov.hu weboldalon találhat további információkat.